Yoga & velvære d. 8/8 kl. 17-19

For ansigt og krop.
Gua sha massage og yin yogaForkæl dig selv med to timers fordybelse og kærlig selvpleje - indre såvel som ydre.

Velvære på yogamåtten med ansigtsyoga, Gua sha massage og sanselig Yin yoga. Som giver dig glød og booster din vitalitet.


Ansigtsyoga med fokus på afspænding, stræk og massage af overaktive muskler og væv. Du vil afprøve forskellige simple teknikker til at afspænde og massere muskler og bindevæv i ansigtet. Desuden arbejder vi med at dræne evt. ophobet væske i ansigtet og omkring hals og nakke. Vi inddrager en Gua sha sten, som er et lækkert beauty tool, der i øvrigt nemt kan inddrages i din daglige rutine.


Du lander i kroppen med aktivering af lymfesystem og åndedræt, blid bevægelse, og sanselig Yin Yoga, som understøtter din naturlige udrensning - alt sammen med invitation til kærligt nærvær i din krop.

💫En skøn torsdag aften med velvære 💫

Yogaudstyr er til din rådighed. Har du selv en Gua sha, kan du tage den med. Alternativt kan du købe én af mig eller låne. Giv besked ved tilmelding🌸


Pris: 225,- / eller 2 klip på dit klippekort

Overføres til Bavnegaard Yoga på MobilePay: 40689192, skriv "velvære" i kommentarfeltet.

Tilmelding er bindende, også ved brug af klippekort. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give pladsen til en anden. Refunderes kun hvis BG Yoga aflyser.Varm yin yoga - med infrarød vrme

Søndag d. 18/8 kl. 9.30-11
Søndag d. 1/9 kl. 10-11.30
Søndag d. 15/9 kl. 9.30-11
Søndag d. 22/9 kl. 12.30-14

Den unikke kombination af dybtvirkende IR varme og blid YIN yoga, skaber øget cirkulation og en forunderlige følelse af velvære.

Ømme, stive eller skadede områder - bliver på skånsom vis påvirket af varmen. Og måske opleves, at det er nemmere at bevæge sig, eller at eventuelle smerter og ubehag lindres.

Infrarød varme bevæger sig dybt ind i kroppen - og du kan selv regulere temperaturen på en fjernbetjening.


Rent praktisk varer klassen 90 minutter, hvoraf du har en hel time på den infrarøde måtte. Vi starter ud med rolige bevægelser, og fokus på åndedrættet, for at gøre kroppen mere modtagelig overfor varmen, og den YIN yoga som du guides igennem.


VARM YIN yoga er en rolig og ganske effektfuld klasse. Som et kærligt, varmende kram til krop og sind.

💫Der er få pladser!💫

Pris: 225,- / eller 2 klip på dit klippekort


Overføres til Bavnegaard yoga på MobilePay: 40689192 skriv "VARM yoga + dato" i kommentarfeltet.

Tilmelding er bindende, også ved brug af klippekort. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give pladsen til en anden. Refunderes kun hvis BG Yoga aflyser.