Hvordan & hvilken yoga?Jeg mener i udgangspunktet, at yoga er for alle. I hvert fald alle som har lyst til det. Hvad end du er nybegynder eller er vant til at praktisere yoga, er der plads til dig i yogasalen.

I min undervisning tager jeg udgangspunkt i, at kroppen stimuleres således, at du fornemmer effekten - udelukkende i dit eget tempo, for du kender dig og din krop bedst. Det betyder, at du nærmest uanset forudsætninger, erfaring, eventuelle skader, alder og dagsform, vil have muligheden for at blive både udfordret, guidet og vejledt, igennem en klasse.

Less is more!

Slow og flow er nøgleordene i undervisningen. Det skaber de bedste forudsætninger for, at du kan vække din 8. sans. Dine indre sansninger.
En del af mine klasser er funderet i Yin yoga, hvor stillinger typisk holdes i 1, 2, 3 og nogle helt op til 5 min. Jeg inddrager ofte små flow sekvenser med blide dynamiske bevægelser.

Andre klasser vil indeholde mere YANG med funktionelle øvelser, stående (klassiske) yogastillinger og mere krævende flows, i kombination med en halvdel af yin yoga hvor der er god tid i stillingerne.

Min tilgang til yoga er ikke dogmatisk - men i konstant bevægelse, og du vil opleve fusioner mellem forskellige yogaforme og tilgange. Jeg har min viden og inspiration fra YIN yoga, hatha yoga, ayurveda og Traditionel Kinesisk Medicin, ansigtsyoga, moderne trænings- og smertevidenskab, stress- og traumeforskning og neurovidenskab. Kort sagt, er yogaen baseret på ældgamle filosofier og østens visdom, kombineret med den moderne vestlige videnskab, og mine praktiske erfaringer.

Sansebaseret yoga og kultivering af nærværet i dig.